MANAGEMENT

VERTRIEB

Torsten Meyer-Efland

Vertrieb, D-A-CH

Mr. Meyer-Efland has more than 20 years of successful sales experience in the automotive industry. For a well-known German premium car manufacturer, he was responsible for the sales results in various metropolises and was instrumental in implementing the expansion strategy in the commercial segment. He has played an intensive role in the development of customer relationship management for retail. Prior to this, he gained many years of sales and management experience in the music industry. Mr. Meyer-Efland has an excellent network in the automotive industry and maintains relevant contacts to decision makers in the German industry. At Area9 Lyceum D-A-C-H he is a member of the sales team and drives the distribution of Area9 Lyceum in the industry.

Thomas Kolb

Knut Sonnabend

Starten Sie jetzt mit Adaptivem Lernen

"Die Plattform ist sehr einfach zu bedienen. Der Kurs passt sich meinen Bedürfnissen an und ich fühle mich herausgefordert. Nach Beendigung des Kurses hatte ich tatsächlich das Gefühl etwas erreicht zu haben."
ROY PEAKE, PHD.
Stellvertretender Direktor der Klinischen Chemie, Kinderkrankenhaus Boston